ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΟΥΡΚΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΡΙΑΤΗ – Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΟΡΗ

ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΡΙΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ, ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ IONIANRADIO.GR , Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ κ.ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΟΡΗΣ, Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΟΥΡΚΑΚΗΣ , ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΣΤΟ Α.Τ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ , ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ.

Σχολιάζοντας τις όλες εξελίξεις , ο κ.Κόκορης αρκέστηκε αρχικά στη δήλωση «τέτοιου είδους καταγγελίες και κινήσεις, μεταξύ εργαζομένων, δεν βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει η κοινωνία, ειδικά σε θέματα καθαριότητας. Ήδη ο δήμος βρίσκεται στην οργάνωση προγράμματος, για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και για το λόγο αυτό βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με το δήμαρχο Ζακύνθου, Νικήτα Αρετάκη, καθώς και με το διευθυντή καθαριότητας Διονύση Τουρκάκη. Μάλιστα σήμερα μέχρι τις 6 το απόγευμα, βρισκόμασταν σε στενή συνεργασία, πέρα από το δήμαρχο και με τη κ.Βιβή Καψαμπέλη και τον κ.Νικήτα Σπίνο».

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΙΑΤΗΣ |"Αυτό λέγεται διαχείριση των απορριμμάτων στο καυστήρα στο αεροδρόμιο με εντολή του Τουρκάκη" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ.ΧΑΡΙΑΤΗ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ





PHOTO |ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΙΑΤΗΣ

Tweet


Πηγή