Αχαΐα: H Κοινότητα Άνω Καστριτσίου δημιούργησε ομάδα εθελοντικής πυροπροστασίας 70 ατόμων

Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου σας ενημερώνουμε ότι η Κοινότητα Άνω Καστριτσίου δημιούργησε ομάδα εθελοντικής πυροπροστασίας 70 ατόμων, ανδρών και γυναικών, πλαισιωμένη από την άρτι συντεθείσα ομάδα διάσωσης του χωριού μας με άτομα εκπαιδευμένα για τις πρώτες βοήθειες και την χρήση απινιδωτή.

Η εθελοντική ομάδα πυροπροστασίας καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού θα συνεργάζεται με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους εθελοντές δασοπυροσβέστες, την Πολιτική Προστασία του Δήμου Πατρέων και της Αντιπεριφέρειας, την λέσχη 4×4 και το Δασαρχείο. Στόχος της ομάδας είναι η φύλαξη των δασών και ιδιαίτερα του Καρκαλού που αποτελεί την πυριτιδαποθήκη της περιοχής! Η ομάδα θα λειτουργεί ανά ζεύγη από την δύση του ηλίου έως τις 6 π.μ.. Από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου έγινε ενημέρωση με δελτίο τύπου από την Κοινότητα και μοιράστηκαν φυλλάδια με οδηγίες από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Πατρέων. Η Κοινότητα Άνω Καστριτσίου εύχεται σε όλους τουςΕνόψει της αντιπυρικής περιόδου σας ενημερώνουμε ότι η Κοινότητα Άνω Καστριτσίου δημιούργησε ομάδα εθελοντικής πυροπροστασίας 70 ατόμων, ανδρών και γυναικών, πλαισιωμένη από την άρτι συντεθείσα ομάδα διάσωσης του χωριού μας με άτομα εκπαιδευμένα για τις πρώτες βοήθειες και την χρήση απινιδωτή.

Η εθελοντική ομάδα πυροπροστασίας καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού θα συνεργάζεται με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους εθελοντές δασοπυροσβέστες, την Πολιτική Προστασία του Δήμου Πατρέων και της Αντιπεριφέρειας, την λέσχη 4×4 και το Δασαρχείο. Στόχος της ομάδας είναι η φύλαξη των δασών και ιδιαίτερα του Καρκαλού που αποτελεί την πυριτιδαποθήκη της περιοχής! Η ομάδα θα λειτουργεί ανά ζεύγη από την δύση του ηλίου έως τις 6 π.μ.. Από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου έγινε ενημέρωση με δελτίο τύπου από την Κοινότητα και μοιράστηκαν φυλλάδια με οδηγίες από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Πατρέων. Η Κοινότητα Άνω Καστριτσίου εύχεται σε όλους τους εθελοντές καλή δύναμη και υγεία!


Πηγή