ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙ

  • «Ευχαριστώ θερμά τους πυροσβέστες μας, τους εθελοντές μας, τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, καθώς και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας…»
  • «Ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε άρτια και αποτελεσματικά»
  • «Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως η Π.Υ. Ζακύνθου είναι επαρκώς στελεχωμένη και έχει στη διάθεσή της όλα τα επίγεια και εναέρια μέσα»

Συγκεκριμένα, Ευχαριστώ θερμά τους πυροσβέστες μας, τους εθελοντές μας, τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, καθώς και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για τις άμεσες και συντονισμένες ενέργειες όλων τους, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να τεθεί γρήγορα υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε, χθες, Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, στο Καμπί. Ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε άρτια και αποτελεσματικά. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εκδήλωσης της φωτιάς, στο σημείο κατέφτασαν οχήματα και πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου, αερομεταφερόμενο πεζοπόρο τμήμα, καθώς και επιπλέον πυροσβεστικά οχήματα τα οποία βρέθηκαν στο νησί μας για να συνδράμουν στην κατάσβεση της φωτιάς. Ταυτόχρονα παρά τις πυρκαγιές που είχαν εκδηλωθεί χθες σε όλη τη χώρα άμεση ήταν και η επέμβαση των εναέριων μέσων η συμβολή των οποίων υπήρξε καθοριστική. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως η Π.Υ. Ζακύνθου είναι επαρκώς στελεχωμένη και έχει στη διάθεσή της όλα τα επίγεια και εναέρια μέσα για την άμεση αντιμετώπιση των κινδύνων από την εκδήλωση πυρκαγιών. Tweet


Πηγή