Η επέλαση των “βαρβάρων” στο Γιαννισκάρι – Μπήκαν με τα αγροτικά τους στην άμμο (φωτο)

Λες είναι δυνατόν; Κι όμως συμβαίνει!

Ακόμα και στο Γιαννισκάρι, σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Αχαΐας, με χρυσή άμμο, σε μία ακτή μακριά από τον πολιτισμό και που είναι στενά δεμένη με το φυσικό κάλλος της περιοχής, κάποιοι δεν σέβονται τίποτα.

Μπήκαν με τα αγροτικά τους και τα τζιπ στην παραλία, αράζοντας τα μπροστά από το κύμα. Η ανάρτηση του δημοσιογράφου Άγγελου Κωνσταντίνου είναι χαρακτηριστική και ο ίδιος γράφει τα εξής.

«Η επέλαση των… "Βαρβάρων". Κυριακή 3 Ιουλίου σκηνές αγρίων.

Παραλία "Γιαννισκάρι", από τις ομορφότερες φυσικού κάλους της Αχαΐας. Οι σύγχρονοι "κατακτητές" με πολυτέλεια 4×4, η αγροτικά, σταθμεύουν όπως τους εξυπηρετεί δίπλα στο κύμα.

Στήνουν αυτοσχέδιους οικίσκους ημερήσιας διαμονής, χωρίς κανένα σεβασμό στους υπολοίπους αλλά κυρίως στο φυσικό περιβάλλον. Θεωρώ ότι είναι η μόνη παραλία στην Ελλάδα που "βιάζεται" με αγριότητα…

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή πέραν του γνωστού, επέμβαση των αρχών, κυρίως για να προστατευθεί ότι απέμεινε από τούτο τον όμορφο τόπο και την κακοποιημένη φύση».

Οι φωτογραφίες είναι του Άγγελου Κωνσταντίνου.

Η επέλαση των "βαρβάρων" στο Γιαννισκάρι - Μπήκαν με τα αγροτικά τους στην άμμο (φωτο) Η επέλαση των "βαρβάρων" στο Γιαννισκάρι - Μπήκαν με τα αγροτικά τους στην άμμο (φωτο) Η επέλαση των "βαρβάρων" στο Γιαννισκάρι - Μπήκαν με τα αγροτικά τους στην άμμο (φωτο)


Πηγή