Πάτρα: Το Αστικό ΚΤΕΛ έβαλε και πάλι μεταμεσονύχτια δρομολόγια για τα μαγαζιά του Ρίου

Το Αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι να βάζει μεταμεσονύχτια δρομολόγια προς το Ρίο, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους φοιτητές της πόλης που θέλουν να βγουν και να διασκεδάσουν στην παραλιακή της εκεί περιοχής.

Είναι κάτι που η εταιρεία του Αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας έκανε και πριν από την πανδημία, διακόπτοντας όμως στη συνέχεια τα δρομολόγια αυτά αφού δεν υπήρχαν πια φοιτητές στην πόλη.

Φέτος όμως από τις πρώτες κιόλας ημέρες που άνοιξαν τα καταστήματα της παραλιακής του Ρίου επανέφερε τα δρομολόγια αυτά και μάλιστα οι φοιτητές ανταποκρίθηκαν, θέλοντας να αλλάξουν τα στέκια της διασκέδασης τους και να πάνε προς θάλασσα μεριά.

Οι φοιτητές λοιπόν παίρνουν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και του Σαββάτου το λεωφορείο και πάνε για να διασκεδάζουν στα μαγαζιά της παραλιακής, κάτι που φυσικά αναγνωρίζουν οι επαγγελματίες της εστίασης αφού χωρίς τα δρομολόγια αυτά τα πράγματα θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα για αυτούς.

Γιατί τα πράγματα τόσο για το Ρίο, όσο και γενικότερα για την νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας είναι αρκετά δύσκολα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Ειδικότερα η νύχτα έχει κόσμο μόνο τα Σαββατόβραδα.

Τις Παρασκευές βγαίνουν μόνο οι πιο νεαρές ηλικίες και στα μαγαζιά σπάνια συναντάς μια παρέα πάνω από 30. Το πρόβλημα βέβαια για το Ρίο, αλλά και γενικότερα για την εστίαση είναι ότι οι φοιτητές τελειώνουν την εξεταστική τους και αναχωρούν από την Πάτρα, εντός των ημερών.


Πηγή