“Χαμός” Σε Γάμο Στο Ηράκλειο Της Κρήτης – Με Τον Ύμνο Του ΠΑΣΟΚ Η Είσοδος Του Γαμπρού Και Της Νύφης (VIDEO)

“Xαμός” στο Ηράκλειο της Κρήτης με τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ, κόρνες, χειροκροτήματα και πανηγυρικό χαρακτήρα έγινε η είσοδος της νύφης και του γαμπρού στο “γλέντι” οπού πλήθος κόσμου παρευρέθη για να συγχαρεί τους νεόνυμφους.

Αυτό, μάλιστα, έρχεται ως επιβεβαίωση τρέχοντος ρεπορτάζ σχετικά με την δυναμική αύξηση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Κρήτη. Θυμίζουμε πως 1η Αυγούστου, ο Πρόεδρος της παράταξης, Νίκος Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στα Χανιά.

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε δυναμικά και στην Κρήτη, όπως δείχνει μία ακόμα μέτρηση.Μάλιστα είναι τέτοια η τάση υπέρ του Κινήματος στην Κρήτη με την Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ να νιώθουν την ανάσα του ΠΑΣΟΚ και όλα να είναι ανοιχτά.

Με βάση τις απαντήσεις στην μέτρηση του ΠΑΜΑΚ για την εφημερίδα “Πατρίς” που δίνουν στην συγκεκριμένη μέτρηση οι κάτοικοι του Ηρακλείου που ερωτήθηκαν στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 23,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,5% και το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με 17,8% ,ενώ παράλληλα ένα 18,2% δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Στο πολύ σημαντικό ερώτημα για το «ποιο από τα παρακάτω κόμματα υπάρχει πιθανότητα να ψηφίζατε στις επόμενες εκλογές και ποια αποκλείετε κάθε ενδεχόμενο” το ΠΑΣΟΚ στις κατηγορίες «θα το ψήφιζα σίγουρα», «είναι μεγάλη πιθανότητα να το ψηφίσω» ή «θα μπορούσα να το ψηφίσω» έχει 41,4% ενώ η ΝΔ έχει σύνολο 37,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ 37,9%.

Μιλάμε ξεκάθαρα για μία δυναμική επιστροφή της δημοκρατικής παράταξης.

The post “Χαμός” Σε Γάμο Στο Ηράκλειο Της Κρήτης – Με Τον Ύμνο Του ΠΑΣΟΚ Η Είσοδος Του Γαμπρού Και Της Νύφης (VIDEO) first appeared on Lefkas News.


Πηγή