Διορίστηκε με βαθμό διευθυντή στο νοσοκομείο Ζακύνθου o Νευρολόγος Νικόλαος Στέφος

  • ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΚΤΥΠΗΣ: «Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον κύριο Στέφο, ο οποίος ήδη εδώ και πολύ καιρό προσέφερε, ως ιδιώτης ιατρός, τις υπηρεσίες του στο Νοσοκομείο μας, μετά από προσωπική μου παράκληση»

Ο διορισμός ενός ακόμα ιατρού στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου έλαβε χώρα τις ημέρες αυτές. Πρόκειται για τον ειδικευμένο ιατρό κύριο Στέφο Νικόλαο, ειδικότητας νευρολογίας, ο οποίος εντάσσεται μόνιμα, πλέον, με βαθμό διευθυντή στο δυναμικό του Νοσοκομείου Ζακύνθου , επισημαίνεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου .

  • Ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης δήλωσε σχετικά,

«Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον κύριο Στέφο, ο οποίος ήδη εδώ και πολύ καιρό προσέφερε, ως ιδιώτης ιατρός, τις υπηρεσίες του στο Νοσοκομείο μας, μετά από προσωπική μου παράκληση. Πλέον, ο κύριος Στέφος επέλεξε να ενταχθεί μόνιμα στο δυναμικό του Νοσοκομείου μας και να συνδράμει ακόμα πιο ενεργά στην ουσιαστική προσπάθεια που κάνουμε με στόχο την αναβάθμιση της υγείας στο νησί μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και προχωράμε ακάθεκτοι για να μπορούν οι πολίτες και οι επισκέπτες του νησιού μας να έχουν την περίθαλψη και συνολικά τις υπηρεσίες υγείας που τους αξίζουν».

Tweet


Πηγή