Ποδηλασία – Σάρωσαν οι αθλητές του Π.Ο. Πατρών στην Βουλγαρία! (pics)

Στη γειτονική Βουλγαρία αγωνίστηκαν οι αθλητές/αθλήτριες μας για το "Shipka Cup" όπου συμμετείχαν ομάδες από όλες τις χώρες των Βαλκανίων. Ωστόσο, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους και έκαναν σαρωτική εμφάνιση τόσο τα αγόρια, όσο και τα κορίτσια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών: «Οι Αλέξανδρος Πολυδερόπουλος, Ελευθέριος Λιτόπουλος , Αρτέμης Γιακουμέλου και Δέσποινα Τουρλή επιστρέφουν στην πατρίδα μας με μετάλλια εμπειρίες αλλά και με πολλές αγωνιστικές υποσχέσεις για το μέλλον !

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Ο Αλέξανδρος Πολυδερόπουλος (παίδες) κατέκτησε δύο πρώτες θέσεις:

α) 12 km Ανάβαση

β) 40 km Κριτεριουμ.

Ποδηλασία - Σάρωσαν οι αθλητές του Π.Ο. Πατρών στην Βουλγαρία! (pics)

Ο Λιτόπουλος Ελευθέριος (παμπαίδας) 23ος στην Ανάβαση και 22ος στο πρόλογο. Στον αγώνα Κριτεριουμ πήρε την 20η θέση σε κοινή κατάταξη με τους παίδες.

Η Δέσποινα Τουρλή 1η θέση στο Σιρκουί και η Άρτεμις Γιακουμέλου 5η μετά από ένα πολύ καλό ξεκόλλημα και άψογη συνεργασία!

Στο Χρονόμετρο 2η θέση η Δέσποινα Τουρλή και 4η θέση η Αρτέμης Γιακουμέλου!

Στη γενική κατάταξη 1η θέση η Δέσποινα Τουρλή και 5η η Άρτεμις Γιακουμέλου!

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές/ αθλήτριες και αισθάνεται υπερηφάνια και για τις επιτυχίες αλλά και για το αθλητικό ήθος των παιδιών το οποίο είναι αποτέλεσμα πρώτα από όλα της εξαιρετικής δουλειάς που έχουν κάνει οι γονείς και στη συνέχεια οι προπονητές του συλλόγου μας».


Πηγή