Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: Ανήκωμεν εις την Δύση ή δύουμε βουλιάζοντας στον ωκεανό της εθνικής παρακμής;

Η τελετουργία ταφής του παλιού πολιτικού κόσμου ξεκίνησε! Ζούμε τις τελευταίες ημέρες της παρακμής σε αναμονή της νυχτερινής επιδρομής του Ερντογάν; Είναι δυνατόν να θεωρήσουμε ως δεδομένη και αποτελεσματική την στρατιωτική προστασία που χρυσοπληρώνουμε; Ξεχνάμε πως οι Σελτζούκοι Τούρκοι ξεκίνησαν ως μισθοφόροι του Βυζαντίου και στη συνέχεια έγιναν άρπαγες και παρέδωσαν στους Οθωμανούς τα σκήπτρα της εξουσίας; Ότι οι φραγκολεβαντίνοι ήρθαν ως δυνάστες και διαμοίρασαν με το Σουλτάνο τα απομεινάρια της βυζαντινής αυτοκρατορίας; Ότι οι Έλληνες δεν διαθέτουμε εθνικό σχεδιασμό επιβίωσης και ότι δεν έχουμε ένα εθνικό κέντρο στρατηγικής που θα
υποστηρίζεται από όλους μας για να βγούμε από το τέλμα. Έρχεται ναι η όχι νέα ολέθρια συρρίκνωση του ελληνισμού δημογραφικά και δυστυχώς και εδαφικά; Ας δούμε τα πράγματα με νηφαλιότητα. Η ανθρωπότητα εξελίχθηκε, οι κάποτε στην αρχαία Ελλάδα ετησίως εκλεγόμενοι βασιλείς ως στρατιωτικοί ηγέτες (από 2-7) και θρησκευτικοί συλλειτουργοί έγιναν μετά κληρονομικοί ηγεμόνες και στο τέλος εθιμικοί άρχοντες. Η βασιλεία καταργήθηκε σε εκατοντάδες χώρες. Είναι ένα άχρηστο θεσμικό περίσσευμα.
Παράλληλα η Δημοκρατία εκφυλίστηκε μέσω της συνεχούς κληρονομικής εκλογής γόνων πολιτικών οικογενειών και την κατάργηση της διάκρισης των εξουσιών μεταξύ εκτελεστικής-νομοθετικής και δικαστικής εξουσίας. Η παθογένεια του συστήματος μετακυλήθηκε και στην αυτοδιοίκηση. Ήρθε και η παγκοσμιοποίηση που θέλει να επιβάλει μια αφανή παγκόσμια διακυβέρνηση αποτελούμενη από παράκεντρα εξουσίας και στην ουσία παγκόσμια δικτατορία. Στα πλαίσια αυτά η υγειονομική δικτατορία, η επιβολή των ανοιχτών συνόρων σε όλα τα κράτη πλην ενός (;) και οι υπερεθνικές αρμοδιότητες έχουν μετατρέψει το ΝΑΤΟ σε επιθετικό οργανισμό υπεράσπισης των συμφερόντων μόνο των ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση χαλαρή γερμανοκρατούμενη ομοσπονδία. Η μετατροπή της
Ρωσίας σε εχθρό είναι τεχνητό δημιούργημα των επιθετικών σχεδίων των ΗΠΑ. Θα μπορούσε να είναι μέρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Παράλληλα για την ασφάλεια του κράτους του Ισραήλ ο Λίβανος, η Συρία, το Ιράκ και η Περσία θεωρούνται εχθροί της Δύσης αντί να ενσωματωθούν σε συμμαχίες ειρήνης. Η Ελλάδα με την ολική προσχώρηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ στο ανήκωμεν εις την Δύση και το yes men εμφανίζεται ανίσχυρη.
Χρειαζόμαστε μια νέα δυναμική ως λαός και αυτή θα αποκτηθεί μόνο με πολιτικές λύσεις! Ή τολμάμε να συγκροτήσουμε ένα ενιαίο μέτωπο εθνικών και λαϊκών συμφερόντων με σύμπραξη επαρκών δυνάμεων ή όλα θα χαθούν ανεπιστρεπτί! Ο παγκόσμιος χάρτης σε 50 χρόνια δυστυχώς δεν θα έχει Ελλάδα, ίσως έχει ένα φριχτό Yunanistan δίχως κάν Ίωνες, αντί για χώρα ένα χώρο με Αφρικανούς και Ασιάτες εποίκους και τους αυτόχθονες θλιβερή μειοψηφία, με πρωθυπουργό ή μονάρχη ένα φανατικό μουσουλμάνο….


Πηγή