Δυτική Ελλάδα: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στα Καλάβρυτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, για κλοπή.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα, χθες το πρωί στην Κάτω Αχαΐα.

Ειδικότερα, μια ημεδαπή γυναίκα, οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια 88χρονη γυναίκα, που κινούνταν πεζή, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας, όπου λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματα της.

Η οδηγός του οχήματος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Σύλληψη ημεδαπού για μέθη
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του συλληφθέντα προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ενήλικος άνδρας και ένας 16χρονος, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη ημεδαπής για ρευματοκλοπή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Ανδραβίδα, από αστυνομικούς της μικτής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι ρευματοδοτούσε παράνομα την οικία της.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για καλλιέργεια ναρκωτικών
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου εντόπισαν σε αγροτική περιοχή του Μεσολογγίου, μέσα σε πυκνή βλάστηση εννέα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
Συνελήφθησαν, χθες, στη Ναύπακτο, στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, τρεις άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.


Πηγή