Πάτρα: Έγινε του… troll στα social media με το power pass του 1 και των 2 ευρώ!

Έγινε του τρολαρίσματος στα social media με την επιδότηση του power pass που πιστώθηκε στους καταναλωτές ως βοήθημα για να αντιμετωπίσουν την ενεργειακή κρίση.

Τα χρήματα αυτά πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των καταναλωτών την Τρίτη, ενώ όσο δεν πήραν είναι να τα δουν την Παρασκευή. Το καυστικό όμως που προκάλεσε το τρολάρισμα έχει να κάνει με το ύψος των ποσών που δόθηκαν.

Από 1 και 2 ευρώ στον κάθε καταναλωτή, ενώ κάποιοι πιο τυχεροί πήραν το ιλιγγιώδες ποσό των 5, των 6 ή και των 8 ευρώ. Καταλαβαίνετε τι έγινα από το troll στα social media.

Αρκετοί πάντως που είχαν πιστέψει ότι θα πάρουν μεγάλα ποσά ή ποσά που θα αντιστοιχούν σε αυτά που είχαν δει στην πρώτη δόση του επιδόματος, έκαναν παράπονα στους λογιστές τους, νομίζοντας ότι είχαν κάνει αυτοί κάτι λάθος.

Όμως η αλήθεια είναι ότι επίδομα του Ιουνίου (σε αυτή αντιστοιχούν τα ποσά που κατανεμήθηκαν) θα ήταν αρκετά πιο χαμηλό από το πρώτο Κάτι που γνώριζαν οι λογιστές.

Οπότε δεν έγινε κάποιο λάθος. Απλά το κράτος θεωρεί ότι με τα ποσά των 2 και των 3 ευρώ βοηθάει τους καταναλωτές και στους στηρίζει μπροστά σε αυτό το τσουνάμι της ενεργειακής κρίσης. Κοροϊδία; Έτσι είπαν αρκετοί που περίμεναν το βοήθημα του power pass.


Πηγή