Πάτρα: Μητέρα κατήγγειλε συγγενή της ότι σύναψε σχέση με την ανήλικη κόρη της

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η καταγγελία μητέρας 14χρονης ότι το συγγενικό της πρόσωπο που τού είχε αναθέσει την επίβλεψη της ανήλικης κόρης της είχε συνάψει σχέση μαζί της!

Ο λόγος για μεσήλικα Πατρινό, ο οποίος συνελήφθη, προχθές από αστυνομικούς της Ασφάλειας μετά από ένταλμα του αρμόδιου Ανακριτή για κακουργηματικές πράξεις.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα 14χρονης, που μένει στην Πάτρα, κατήγγειλε στις διωκτικές αρχές πως κατά το χρονικό διάστημα ενός διμήνου περίπου ο μεσήλικας (με τον οποίο η ίδια έχει συγγενική σχέση) διατηρούσε σχέσεις με το ανήλικο κορίτσι.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχημάτισαν δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και εκδόθηκε σε βάρος του από τον Ανακριτή Πατρών ένταλμα σύλληψης, όπως ανακοίνωσε η τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες διατάχθηκε ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης, ενώ έδωσε και κατάθεση στις αρχές.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., «σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, τους τελευταίους μήνες, έχοντας αναλάβει την επίβλεψή της, ενεργούσε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της».

Ο άνδρας συνελήφθη, στην Πάτρα καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε το ένταλμα σύλληψης, σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και κατάχρηση ανηλίκων και αφού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Ανακριτή Πατρών.

Πηγή: Γνώμη


Πηγή