Πέτυχαν το στόχο τους οι 2οι Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας στη Ναύπακτο (φωτο)

Πετυχαίνοντας το στόχο τους, για προβολή της πόλης της Ναυπάκτου, υλοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο στις 24 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτουοι2οιΠανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας, όλων των κατηγοριώντόξων και όλων των ηλικιών.

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στα “61 χρόνια μνήμης” από τη δωρεά του Δημητρίου Παπαχαραλάμπους και υλοποιήθηκαν για 2ηχρονιάστη πόλη της Ναυπάκτου με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα.

Μια συνδιοργάνωση της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Πράσινο +Μπλε”, του ΑΣ Τοξοβολίας Πέλοπας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας, με τον ΑΣΤ Προαστείου και με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & της επιτροπής Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου.

Παρόντες ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Χρυσανθόπουλος Τάσος ο πρόεδρος του Εθνικού Παπαχαραλάμπειου Σταδίου Μίχος Γιώργος, ο Γενικός Δντης του Σταδίου Καλφούντζος Ανδρέας και ο μεγάλος χορηγός των αγώνων OPELΚυρίτσης, στον οποίο και απονεμήθηκε τιμητικό μετάλλιο από τη διοργάνωση για τη σημαντική υποστήριξη.

Πέτυχαν το στόχο τους οι 2οι Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας στη Ναύπακτο (φωτο)


Πηγή