Πλήθος πιστών στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα (φωτο)

Πλήθος πιστών παρευρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε για την 58η επέτειο της Επανακομιδής της Κάρας του Πρωτοκλήτου, στην Πάτρα.

Πατρινοί όλων των ηλικιών έσπευσαν να παρακολουθήσουν από κοντά την Θεία Λειτουργία και να προσκυνήσουν την Τίμια Κάρα του Αποστόλου Ανδρέα, με τις εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις για την επέτειο αυτή να κορυφώνονται στη συνέχεια.

Εκδηλώσεις που πλέον έχουν μετατραπεί σε θεσμό από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών, δίνοντας τους μια εξωστρέφεια και προσελκύοντας το ενδιαφέρον και άλλων πιστών εκτός Πατρών.

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι η Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα μεταδόθηκε και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-2. Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος τόνισε ότι ο Σταυρός του Κυρίου και του Αποστόλου Ανδρέου θα πρέπει να μας εμπνέουν, να μας καθοδηγούν και να οριοθετούν την πορεία μας έτσι ώστε να οδηγούμαστε στην Ανάσταση και στην Σωτηρία.

Δείτε φωτογραφίες της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών:

 Πλήθος πιστών στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα (φωτο)  Πλήθος πιστών στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα (φωτο)


Πηγή