Στοίχημα Δευτέρας: Αγγλία – Γερμανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Αγγλία – Γερμανία ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Στις 34 αναμετρήσεις των δύο ομάδων η Αγγλία έχει το πάνω χέρι με 14 νίκες έναντι 13 νικών της Γερμανίας, με επτά ματς να λήγουν ισόπαλα.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Στην τελευταία της ευκαιρία για να διεκδικήσει την παραμονή στην πρώτη κατηγορία του Nations League, η Αγγλία τα έκανε «μαντάρα». Παρότι απέναντί της είχε μια λαβωμένη Ιταλία που παρατάχθηκε με πολλές λύσεις ανάγκης, η ομάδα του Σάουθγκεϊτ ηττήθηκε με 1-0 και υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία. Κακό ποδόσφαιρο και αρνητικά αποτελέσματα αρχίζουν να δημιουργούν έντονες αντιδράσεις από τους Άγγλους οπαδούς που ζητούν το… κεφάλι του Σάουθγκεϊτ δύο μήνες πριν από το Μουντιάλ του Κατάρ. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τα «τρία λιοντάρια» και το Σαν Μαρίνο είναι οι μοναδικές ομάδες σε ολόκληρο το Nations League που δεν έχουν σκοράρει χωρίς πέναλτι.

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – koubanezos.gr

Το αήττητο σερί 13 αγώνων με τον Φλικ στον πάγκο τελείωσε άδοξα για τη Γερμανία, στην ήττα με 1-0 εντός έδρας από την Ουγγαρία. Με το φανταστικό τακουνάκι του Ζάλαι στον αέρα από κόρνερ στο 17’, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στη Λειψία. Άργησαν να πάρουν μπρος τα «πάντσερ» κι όταν άρχισαν να πιέζουν στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Γκουλάτσι. Με νίκη η Γερμανία θα γινόταν αφεντικό του ομίλου, τελικά έμεινε τρίτη. Δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρωτιά πλέον αφού οι Ούγγροι την άφησαν στο -4. Αυτή ήταν η τρίτη αναμέτρηση κόντρα στην Ουγγαρία σε περίπου έναν χρόνο, με απολογισμό 0-2-1.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

The post Στοίχημα Δευτέρας: Αγγλία – Γερμανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα first appeared on Lefkas News.


Πηγή