Δυτική Ελλάδα: Βρέθηκαν στα χέρια της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι σουγιάς.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος της, τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών για υποθέσεις κλοπών.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στον αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, πέντε αλλοδαποί , διότι αποπειράθηκαν να εξέλθουν παράνομα από τη Χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Αυστρία, επιδεικνύοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συνελήφθησαν, χθες, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, δυο άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχές των Δήμων Πηνειού και Ήλιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και της ομάδας ειδικών έλεγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, πέντε ημεδαποί (τέσσερις άνδρες – μια γυναίκα), διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους, από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και της ΟΠΚΕ Μεσολογγίου, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους, από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.


Πηγή