Στον ΠΑΟ ανανέωσε η Πατρινή πρωταθλήτρια κολύμβησης Νόρα Δράκου

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Πατρινή πρωταθλήτρια Νόρα Δράκου για το κολυμβητικό τμήμα για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

"Σε μια σπουδαία ανανέωση προχώρησε ο Παναθηναϊκός αφού διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του τη Νόρα Δράκου. Η σπουδαία Πατρινή πρωταθλήτρια θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο «τριφύλλι» και θέλει για μια ακόμα χρονιά να κρατήσει ψηλά την πράσινη σημαία.

Την σεζόν που πέρασε η Δράκου είχε μια εξαιρετική χρονιά και κατέκτησε την 7η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Ρώμη στα 50μ. ύπτιο ενώ την ίδια θέση κατέκτησε και στα 4Χ100μ. mixed.

Η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού Νόρα Δράκου αναδείχτηκε κορυφαία αθλήτρια του 91ου Πρωταθλήματος, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο και πέρασε στην 3η θέση όλων των εποχών στα χρυσά μετάλλια.

Επιπλέον ήταν 12η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που έκανε για πρώτη φορά κάτω από 28 δευτερόλεπτα στα 50μ. ύπτιο" αναφέρει η ανακοίνωση του πράσινου συλλόγου.

Σε δήλωση της η Νόρα Δράκου στο www.pao1908.com ανέφερε «Έξι χρόνια στον Παναθηναϊκό. Έχω ζήσει τον Σύλλογο στα κακά του στα καλά του και στα πολύ καλά του που είναι τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπήκα στην αγκαλιά αυτής της οικογένειας του Παναθηναϊκού που συνεχίζω να στηρίζω και να εκπροσωπώ και που μαζί με όλα τα παιδιά παλεύουμε να φέρουμε την ομάδα ψηλά.

Έχω πει και στο πρόεδρο και στον αντιπρόεδρο ότι θέλω να κλείσω την καριέρα μου με ένα πρωτάθλημα και ευτυχώς είναι πολύ ζεστοί ως προς αυτό. Ένα ξεχωριστό ευχαριστω στον κ. Βρανοπουλο που από τη στιγμή που ήρθε με αγκάλιασε με σεβάστηκε και με βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις! Καλή σεζόν! Με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».


Πηγή