Ασύλληπτη τραγωδία στις Σέρρες: Ένα παιδί νεκρό, δύο τραυματισμένα από έκρηξη σε λεβητοστάσιο σχολείου

serres-ekrixi-1-1-1920x1080-1-scaled.jpg

Δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στις Σέρρες όπου σημειώθηκε έκρηξη σε λεβητοστάσιο σχολείου με αποτέλεσμα ένα παιδί να χάσει τη ζωή του και δύο ακόμα να τραυματιστούν.

Συγκεκριμένα, η έκρηξη σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών και η πόρτα του λεβητοστασίου χτύπησε το άτυχο παιδί και άλλα δύο ακόμα που διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Τα δύο παιδιά παιδιά έχουν ελαφρά τραύματα, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η ζωή τους δεν κινδυνεύει. Αντίθετα, το άλλο παιδί, που φοιτά στη Στ’ τάξη του σχολείου, δεν τα κατάφερε, σύμφωνα με τις τελευταίες

Η κοινή ανακοίνωση των υπουργείων Παιδείας και Εσωτερικών:«Η τραγική απώλεια του μικρού μαθητή στις Σέρρες μας έχει συγκλονίσει. Η σκέψη μας είναι στους γονείς και την οικογένειά του, καθώς και στις οικογένειες των παιδιών που τραυματίστηκαν. Είμαστε σε επικοινωνία με τον αρμόδιο για τη λειτουργία του σχολείου Δήμο για να διερευνηθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διερευνηθούν τα αίτια της τραγικής απώλειας και να αποδοθούν ευθύνες».

πηγή

The post Ασύλληπτη τραγωδία στις Σέρρες: Ένα παιδί νεκρό, δύο τραυματισμένα από έκρηξη σε λεβητοστάσιο σχολείου first appeared on Lefkas News.


Πηγή