Πάτρα: Δεν έχει τέλος η εγκατάλειψη κουταβιών – Βρήκαν σε κάδο κι άλλα οχτώ

Δεν έχει τέλος η εγκατάλειψη σκύλων και ζώων συντροφιάς, σε διάφορες περιοχές της Πάτρας, από το Ρίο και τον Άγιο Βασίλειο μέχρι και στις νότιες συνοικίες της πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι φιλόζωοι πολλές από τις εγκαταλείψεις αυτές αφορούν μικρά κουταβάκια, με τους ασυνείδητους να τα πετούν έξω από τους κάδους ή ακόμα και μέσα σε αυτούς.

Η κάθε εγκατάλειψη αφορά τουλάχιστον έξι – οχτώ ψυχές κατά μέσο όρο αφού τα κουταβάκια τα εγκαταλείπουν μαζί μέσα σε χαρτόκουτα, με τους φιλόζωους να τα παίρνουν συνήθως στο σπίτι τους αφού κάποια από αυτά είναι τόσο μικρά που δεν μπορούν να κάνουν τα ανάλογα εμβόλια και κατά συνέπεια δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στη δομή του Δρεπάνου.

Σε ένα τέτοιο σκηνικό βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ένα κοριτσάκι με τη μητέρα της, αναγνώστρια του patrasevents.gr, να στέλνει το παρακάτω μήνυμα. «Σήμερα το πρωί βρήκε η κόρη μου στον κάδο του σχολείου της οκτώ κουτάβια τα πήραν μέσα αλλά είναι πολύ δύσκολο να τα κρατήσουμε.

Αν μπορείτε βγάλτε την είδηση διότι έχει παραγίνει το κακό με όλους αυτούς τους ασυνείδητους και άψυχους ανθρώπους που πετάνε στον κάδο αθώες ψυχές».


Πηγή