Α2 ανδρών χάντμπολ: Αντίστροφη μέτρηση για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ

Η αντίστροφη μέτρηση για τον επίλογο της παρουσίας της Πατρινής ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών αρχίζει την Κυριακή με την έναρξη του β' γύρου των αγώνων, όπου η Ακαδημία των Σπορ θα αγωνιστεί στο κλειστό της Νέας Ιωνίας την Κυριακή στις 4:30 μ.μ. αντιμετωπίζοντας την γηπεδούχο ομάδα του Ο Φ.Ν.Ι.

Η ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννοπούλου στον α' γύρο παρουσίασε μία αξιόλογη εμφάνιση όπου την κατατάσσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σίγουρα εάν έχει προσέξει στους τρεις αγώνες που έληξαν ισοπαλία, η θέση της θα ήταν πολύ παραπάνω και χωρίς " αγωνιστικές σκοτούρες " που κρύβει πάντοτε ο β' γύρος.

Η βαθμολογία του α' γύρου έχει ως παρακάτω:

Πανελλήνιος Γ.Σ. 20
Γ.Ν.Ο.Ν Ο Άρης 18
Σαλαμίνα Ο.Χ.Χ. 13
Ακαδημία των Σπορ 11
Ποσειδών Λουτρ. 11
Ο.Φ.Ν. Ιωνίας 10
Αθηναϊκός Α.Σ. 9
Λεωνίδας Αγ. Αναργ. 8
Ολυμπιακός Κερ. 5
Δόξα Βυρ. 5
Πήγασος Κυψ. 0
Πολυνίκης Ναυπλ. 0

Ο νεοαποκτηθείς από τον Ιωνικό Ν. Φ., φοιτητής στο πρώτο έτος του φυσικού Πάτρας, Παναγιώτης Σαρικάς (ο πατέρας του είναι ο δηνοσιογράφος Κώστας Σαρικάς), ανιψιός του Κανέλλου Γεωργίου (γιός της αδερφής του Βίκυ ) δηλώνει σχετικά:

< Είμαστε μία καινούργια ομάδα που συμμετέχει σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα το οποίο θέλει μεγάλη προσοχή, διότι οι Αθηναϊκές ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά στο β΄ γύρο. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί σε όλους τους αγώνες μας από εδώ και στο εξής, διότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με έξι αγώνες εκτός έδρας και τέσσερις εντός στον β' γύρο.

Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου πιστεύουμε ότι μετά τις εμφανίσεις μας στον α' γύρο έχουμε όλα τα εχέγγυα να πραγματοποιήσουμε τον φετινό μας στόχο, αρχής γενομένης από το δύσκολο αγώνα της Κυριακής στην Νέα Ιωνία >.


Πηγή