Πάτρα: Καρναβαλικά στολίστηκε η πλατεία Τριών Συμμάχων (φωτο)

Ιδιαίτερο καρναβαλικό χρώμα έχει πάρει η πλατεία Τριών Συμμάχων με τον καρναβαλικό διάκοσμο που τοποθετήθηκε. Η πλατεία απέκτησε μια εξαιρετική όψη με τα εντυπωσιακά στοιχεία και τον διάκοσμο που τοποθετήθηκαν. Tα ολοκαίνουρια καρναβαλικά στοιχεία της πλατείας Τριών Συμμάχων και η σύνθεση που κοσμεί την πλατεία, χαρακτηρίζονται από μια σύγχρονη και γεμάτη φρεσκάδα αισθητική, βασίστηκαν στα σχέδια της εικαστικής δημιουργού Άννας Καρατζά και υλοποιήθηκαν από τους κατασκευαστές του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων. Κλόουν, μουσικοί, ζογκλέρ, ακροβάτες και καρναβαλικές φιγούρες πάνω σε τροχούς με έντονα και χαρούμενα χρώματα
δίνουν με χαρακτηριστικό τρόπο το στοιχείο της κίνησης, της εξωστρέφειας και της χαράς προκαλώντας χαμόγελα και την προσοχή των περαστικών.
Παράλληλα το καρναβαλικό περίπτερο της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας ανανεώνεται και βάφεται εσωτερικά και εξωτερικά με νέους χρωματισμούς και σύγχρονη αισθητική και αναδιατάσσεται ο εσωτερικός χώρος που υπάρχουν τα διάφορα αναμνηστικά προϊόντα.
Η πλατεία Τριών Συμμάχων κομβική πλατεία της πόλης, αφού βρίσκεται μια ανάσα από τη θάλασσα, το σταθμό του τρένου και τον σταθμό των λεωφορείων του ΚΤΕΛ, αποτελεί πολυσύχναστο σταυροδρόμι των επισκεπτών που θα συρρεύσουν στην καρναβαλική περίοδο. Και είναι ήδη έτοιμη να τους υποδεχτεί φορώντας τα πιο καλά καρναβαλικά της.

Πάτρα: Καρναβαλικά στολίστηκε η πλατεία Τριών Συμμάχων (φωτο) Πάτρα: Καρναβαλικά στολίστηκε η πλατεία Τριών Συμμάχων (φωτο) Πάτρα: Καρναβαλικά στολίστηκε η πλατεία Τριών Συμμάχων (φωτο) Πάτρα: Καρναβαλικά στολίστηκε η πλατεία Τριών Συμμάχων (φωτο) Πάτρα: Καρναβαλικά στολίστηκε η πλατεία Τριών Συμμάχων (φωτο) Πάτρα: Καρναβαλικά στολίστηκε η πλατεία Τριών Συμμάχων (φωτο) Πάτρα: Καρναβαλικά στολίστηκε η πλατεία Τριών Συμμάχων (φωτο)


Πηγή