Tα καλύτερα καρναβαλικά πληρώματα και φέτος στο patrasevents.gr!

Αντίστροφα μετράμε για το Πατρινό Καρναβάλι 2023, την μεγαλύτερη και πιο τρελή γιορτή της πόλης!

Οι εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ τα καρναβαλικά groups που θα λάβουν μέρος, προετοιμάζονται πυρετωδώς για την καλύτερη εμφάνισή τους στις παρελάσεις.

Στην προετοιμασία αυτή συμβάλλει σημαντικά και το patrasevents.gr.

Φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι έμπειροι φωτογράφοι του, αναλαμβάνουν την φωτογράφιση όσων καρναβαλικών πληρωμάτων το επιθυμούν, με σκοπό να προβληθεί σωστά το καθένα από αυτά.

Τα μέλη των γκρουπ, ποζάρουν φορώντας τη στολή που έχουν επιλέξει, δίνοντας την ευκαιρία μέσα από το patrasevents.gr, σε όσους ψάχνουν τι θα ντυθούν, να πάρουν μια ιδέα για το τι "παίζει"!

Tα καλύτερα καρναβαλικά πληρώματα και φέτος στο patrasevents.gr!

Ήδη τα πρώτα πληρώματα έχουν ξεκινήσει την προβολή τους μέσω του P.E. και με φαντασία και δημιουργικότητα φωτογραφήθηκαν σε διάφορα σημεία της Πάτρας για να αναδείξουν το θέμα τους και τη στολή που θα τους αντιπροσωπεύει στις παρελάσεις.

Αν θέλετε κι εσείς να προβάλλετε το group σας και να αυξήσετε τους συμμετέχοντες δεν έχετε παρά να στείλετε mail στην διεύθυνση [email protected] ή να τηλεφωνήσετε στο τηλέφωνο 2610 22 10 11.

Σημείωση: Μπαίνοντας στο site και πατώντας στο section "Καρναβάλι", δίνεται η δυνατότητα στους αναγνώστες από όλη την Ελλάδα να δουν με ένα “κλικ” ότι συμβαίνει στην Πάτρα και να επιλέξουν το καρναβαλικό πλήρωμα που επιθυμούν.

Μείνετε συντονισμένοι στο patrasevents.gr γιατί έχετε να δείτε πολλά ακόμη…

Tα καλύτερα καρναβαλικά πληρώματα και φέτος στο patrasevents.gr!


Πηγή