Γύρος Θυσίας: Οι δύο μεγάλοι νικητές και η συγκίνηση του προέδρου της ΕΟΠ (pics)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το GRAN-FONDO Thisias Πάτρα-Καλάβρυτα. Μεγάλος νικητής στη γενική κατάταξη ο Μίλτος Γιαννούτσος του Α.Ο. Αίολος ενώ στις γυναίκες πρώτη η Κατερίνα Ελευθεριάδου του Π.Γ.Σ. Λάρισας.

Περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες εκκίνησαν από το Λιμάνι της Πάτρας με κατεύθυνση τα Καμίνια Αχαΐας, μετά έκαναν στροφή 180 μοιρών και μέσω της Οβρυάς συνέχισαν στην 111 Πατρών-Τριπόλεως.

Εν συνεχεία έστριψαν αριστερά προς Χαλανδρίτσα και πέρασαν από τα περισσότερα απαράμιλλης ομορφιάς χωριά του Νομού Αχαΐας για να τερματίσουν στην Ιστορική Μονή Αγίας Λαύρας. Μερικά από αυτά ήταν η Βλασία, το Μάνεσι, ο Καταρράκτης κλπ.

Οι ποδηλάτες σαν ένα πολύχρωμο ποτάμι πλημμύρισαν ευχάριστα όλη την διαδρομή και εισέπραξαν το χειροκρότημα των θεατών που από νωρίς το πρωί είχαν πάρει θέσεις κατά μήκος της διαδρομής για να απολαύσουν αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός που διοργανώνει εδώ και 45 χρόνια ο Π.Ο.Π. (Ποδηλατικός Όμιλος Πάτρας). Οι άνθρωποι του Π.Ο. Πατρών εργάστηκαν εντατικά τους προηγούμενους 2 μήνες για αυτόν τον τριήμερο αγώνα και τον διεκπεραίωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ένα από τα ωραιότερα στιγμιότυπα των βραβεύσεων ήταν όταν ο κ. Παντελής Παπάζογλου μέλος της Ε.Ο.Π. απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας – Hellenic Cycling Federation και ιδρυτή του Π.Ο.Π. κ. Βασίλη Διαμαντόπουλο για την συνολική του προσφορά στην Ελληνική Ποδηλασία ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του.

Γύρος Θυσίας: Οι δύο μεγάλοι νικητές και η συγκίνηση του προέδρου της ΕΟΠ (pics) Γύρος Θυσίας: Οι δύο μεγάλοι νικητές και η συγκίνηση του προέδρου της ΕΟΠ (pics) Γύρος Θυσίας: Οι δύο μεγάλοι νικητές και η συγκίνηση του προέδρου της ΕΟΠ (pics) Γύρος Θυσίας: Οι δύο μεγάλοι νικητές και η συγκίνηση του προέδρου της ΕΟΠ (pics)


Πηγή