Πάει για παράταση το έργο της συντήρησης στις ιστορικές σκάλες της Πάτρας

Τι θα γίνει με τις σκάλες της Τριών Ναυάρχων; Κι το κυριότερο: Τι θα γίνει με τις υπόλοιπες τρεις που περιλαμβάνονται στην εργολαβία και η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες.

‘Έτσι αναφέρει τουλάχιστον το χρονοδιάγραμμα στη σύμβαση του έργου. Το χρονοδιάγραμμα ανέφερα ολοκλήρωση των εργασιών σε όλες τις σκάλες στους εφτά μήνες, οι εργασίες ξεκίνησαν τον Οκτώβρη και ακόμα βρίσκονται στις σκάλες της Τριών Ναυάρχων.

Κι έχουν να γίνουν οι σκάλες της Πατρέως, της Αγίου Νικολάου και της Γεροκωστοπούλου. Τι θέλουμε να πούμε; Πρόκειται για ένα ακόμα έργο που πάει με ρυθμούς χελώνας, ανεξάρτητα των όποιων προβλημάτων που προέκυψαν στην πορεία.

Πλέον είναι απίθανο να μην δοθεί παράταση στον εργολάβο ο οποίος είναι ο ίδιος που έχει αναλάβει και το έργο της ανάπλασης της Κάτω πόλης που ξεκινάει μέσα σε λίγες μέρες. Έτσι ένα ακόμα έργο από όλα αυτά που πρόκειται να γίνουν στην Πάτρα καθυστερεί σημαντικά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι εργασίες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην δεύτερη πλευρά των σκαλιών της Τριών Ναυάρχων, χωρίς να έχουν καν προχωρήσει, ενώ και στην πρώτη πλευρά, δεν έχει γίνει καθαρισμός στα συνθήματα και στις μπογιές που μπει στα μάρκαρα που περιστοιχίζουν τα σκαλιά.

Εκτός πια αν αυτά δεν περιλαμβάνονται στην ανακαίνιση – συντήρηση…


Πηγή