Πάτρα: Ξέφραγο αμπέλι το Μέγαρο Λόγου και Τέχνης – Ομάδα νεαρών άναψε καπνογόνα (φωτό)

Τι έγινε το βράδυ Κυριακής στην πλατεία Γεωργίου και στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης; Καρναβάλι είχαμε ή μήπως έγινε κάτι που θα έπρεπε να το πανηγυρίσουμε;

Αν είναι να βγούμε και εμείς στους δρόμους. Βράδυ Κυριακής ομάδα νεαρών μπήκε μέσα στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, ανέβηκε στο μπαλκόνι του δημοτικού κτιρίου και άναψε καπνογόνα.

Άγνωστο γιατί άναψε τα καπνογόνα και κυρίως άγνωστο (γιατί αυτό έχει τη σημασία του) το πώς μπήκαν σε ένα κτίριο που ανήκει στη δημοτική περιουσία. Οι φωτογραφίες έχουν ήδη κυκλοφορήσει στα social media και κάνουν αίσθηση.

Μαζί με τους νεαρούς που άναψαν καπνογόνα στο μπαλκόνι, από κάτω υπάρχουν και άλλα άτομα που φαίνεται να πανηγυρίζουν ανάβοντας και αυτοί τα δικά τους καπνογόνα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για νεαρούς που ανήκουν σε κάποιον σύλλογο που είχε εκλογές.

Κέρδισαν προφανώς τις αρχαιρεσίες και άναψαν καπνογόνα. Όπως και να έχει το ερώτημα δεν αλλάζει. Ποιος τους έδωσε την άδεια να μπουν σε ένα δημοτικό κτίριο και μάλιστα να ανάψουν καπνογόνα δίπλα από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Αν γινόταν το… τσακ και έπαιρνε φωτιά είτε το Μέγαρο, είτε το Δημοτικό Θέατρο, τι θα λέγαμε τώρα;

(Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα «Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται»).

 Πάτρα: Ξέφραγο αμπέλι το Μέγαρο Λόγου και Τέχνης - Ομάδα νεαρών άναψε καπνογόνα (φωτό)


Πηγή