ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ», για το θάνατο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΝΤΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» Εφημερίδα «Ηχώ της Λευκάδας» ΓΕΡΑΝΙΟΥ 41 – 104 31 ΑΘΗΝΑ email: s.lefkadion.ath@gmail.com τηλ.επικ. ΠΡ.6974415725, Γ.Γ 6978996897

Στην Αθήνα, σήμερα 15 Μαρτίου 2023, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής «Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ», μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του Παναγιώτη Σάντα, εξέχοντα Λευκαδίτη, αγαπητού φίλου του συλλόγου μας και εξαιρετικού αρθρογράφου της εφημερίδας μας «Η Ηχώ της Λευκάδας».

Ο Παναγιώτης Σάντας, υπήρξε ένα από τα πιο ενεργά μελή του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής «Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» και με την αδιάλειπτη και ουσιαστική βοήθειά του πρόσφερε τα μέγιστα στο σύλλογό μας.

Ο εκλιπών, με την πολύχρονη προσφορά του στις τέχνες και τα γράμματα και στον πολιτισμό ευρύτερα, τις καινοτόμες ιδέες του και την πλούσια αρθρογραφία του καταξιώθηκε στη Λευκαδίτικη κοινωνία και όχι μόνο, ως ένας ξεχωριστός, γενναιόδωρος και ανιδιοτελής άνθρωπος και επιστήμονας.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής «Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ»

  1. Απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του και
  2. Αποφασίζει τη δημοσίευση του παρόντος στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης της Λευκάδας.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Θωμάς Χόρτης Ο Γενικός Γραμματέας Θωμάς Λάζαρης

The post ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ», για το θάνατο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΝΤΑ first appeared on Lefkas News.


Πηγή