Το “Club Med” στο Λαμπίρι παίρνει και πάλι ζωή – Έπεσαν υπογραφές στο “deal”

Στο τελικό στάδιο προχώρησε το deal για το Club Mediterranne στο Λαμπίρι αφού, σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν υπογραφές, με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή που πρόκειται να δώσει εκ νέου ζωή στον χώρο.

Πρόκειται με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν για επενδυτή που έχει κάνει σημαντικά πράγματα στον τουριστικό κλάδο, έχοντας δραστηριοποιηθεί σε όλη την Μεσόγειο και έχοντας την οικονομική δυναμική για να δώσει πνοή στον χώρο.

Είναι μια μεγάλη επένδυση που σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζουν, όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες για το όλο θέμα, θα δώσει μια άλλη μορφή στον τουριστικό χάρτη της βόρειας Πελοποννήσου, αποτελώντας σημείο αναφοράς.

Ο νέος επενδυτής θα φτιάξει από την αρχή τις εγκαταστάσεις στο Λαμπίρι και η επένδυση πέρα από τουρίστες θα φέρει και πολλές θέσεις εργασίας στην περιοχή. Θυμίζουμε ότι το Club Mediterranne μεσουράνησε την δεκαετία του ’60, φέρνοντας στην περιοχή μας κυρίως Γάλλους τουρίστες σε μία μορφή εναλλακτικού πράσινου τουρισμού αφού οι επισκέπτες ζούσαν μέσα στο δάσος.

Ήταν ένας παράδεισος που είχε τη δυνατότητα φιλοξενίας 1.300 ατόμων σε καλύβες – bungalows, ενώ το 1993 το Club Med διέκοψε τη λειτουργία του και εγκαταλείφθηκε. Ο χώρος των 70 στρεμμάτων σε όλη αυτή την παραθαλάσσια έκταση ανήκει στο Φιλοπροοδευτικό Σύλλογο Λαμπιρίου και αποτελεί κληροδότημα της ιδιοκτήτριάς του, Μαρίας Παναγιωτοπούλου.

Ο χώρος είχε υποστεί σημαντικές καταστροφές από τις μεγάλες φωτιές του καλοκαιριού του 2021 που είχαν πλήξει την περιοχή της Δυτικής Αιγιαλείας.


Πηγή