6η ΥΠΕ: Συνάντηση για τα τρία μεγάλα έργα στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας Άγιος Ανδρέας για τα τρία μεγάλα έργα που θα γίνουν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ, χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση και με γοργά βήματα προχωρούν οι διαδικασίες για τα τρία μεγάλα έργα που θα γίνουν στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και εντάχθηκαν στην χρηματοδότηση του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Αυτό διεμήνυσε προς όλες τις πλευρές ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στη συνάντηση που είχε το πρωί της Τετάρτης με τεχνικό κλιμάκιο και τη Διοίκηση του νοσοκομείου.

«Δεν εννοώ καμία καθυστέρηση και σε αυτό εργάζομαι καθημερινά ώστε σύντομα να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις μας που αφορούν την αναβάθμιση του νοσοκομείου μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το μεγάλο έργο περιλαμβάνει την κατασκευή νέας υποδομής που θα στεγάσει το φαρμακείο, το οποίο από το 2008 μέχρι σήμερα στεγάζεται σε κοντέινερ. Επίσης, την αναβάθμιση των ΤΕΠ και τις εργασίες ανακατασκευής του κτιρίου της πρώην Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων που παραμένει εδώ και χρόνια αναξιοποίητο.

Το ποσό το οποίο θα διατεθεί για τα παραπάνω έργα ανέρχεται στα 3.620.800 ευρώ.

"Μέλιμά μας η δημιουργία χώρων, καθώς με την αξιοποίηση του κτιρίου της πρώην Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων, θα αποσυμφορηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το νοσοκομείο και θα αναπτύξει περαιτέρω τα τμήματά του", τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης.

Στη συνάντηση που αφορούσε κυρίως την αυτοψία στους χώρους όπου θα γίνουν τα έργα, τον κ. Καρβέλη συνόδευαν ο Διοικητής του ΓΝ Πατρών «Άγιος Ανδρέας» Ηλίας Θεοδωρόπουλος και ο Αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Δημόπουλος.


Πηγή