Πάτρα: Ζευγάρι άφησε δέκα νεογέννητα γατάκια στην περιοχή της Πλαζ

Viral έχει γίνει η ανάρτηση από φιλόζωους, με τη σχετική φωτογραφία που εμφανίζει ένα ζευγάρι το οποίο εγκατέλειψε, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν, δέκα νεογέννητα γατάκια στην Πλαζ της Πάτρας.

Η καταγγελία – ανάρτηση είναι της Ιωάννας Γιαννακοπούλου που την έχει κοινοποιήσει σε πάνω από δέκα φιλόζωους και αναφέρει τα εξής: «Πατρινοί φίλοι, ας τους κάνουμε λίγο διάσημους λοιπόν!

Το ζευγάρι αυτό, με δέκα νεογέννητα γατάκια μέσα στο μποξ, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της πλαζ ΕΟΤ στην Πάτρα. Σε ερώτηση του φύλακα στην είσοδο τι θα ήθελαν , απάντησαν ότι ήθελαν να μπουν για να αφήσουν κάποια γατάκια.

Τους εξήγησε ότι αυτό απαγορεύεται, έδειξαν «κατανόηση» προς στιγμή αλλά τη «λύση» τη βρήκαν. Μπήκαν και τα εγκατέλειψαν από άλλο δρόμο. Δέκα μωρά απροστάτευτα σε χίλιους κινδύνους ! Η απόλυτα πρόστυχη και ανήθικη πράξη.

Δυστυχώς οι κάμερες δεν κατέγραψαν τον αριθμό κυκλοφορίας, βασιζόμαστε στη δική σας βοήθεια για να εντοπιστούν. Ο νόμος για εγκατάλειψη νεογέννητων ,άρθρο 24, παρ.1, περ β και παρ.2 ορίζει από 30.000-50.000€ πρόστιμο για κάθε ζώο και για κάθε περιστατικό».


Πηγή