Στο 5ο Φεστιβάλ Χορωδιών Τρίτης Ηλικίας μέλη της χορωδίας των ΚΑΠΗ του ΚΟΔΗΠ του Δ.Πατρέων

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν τα μέλη της χορωδίας των ΚΑΠΗ του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), την Πέμπτη 1η Ιουνίου. Συμμετείχαν στο 5ο Φεστιβάλ Χορωδιών Τρίτης Ηλικίας, που διοργάνωσε ο Δήμος Χαλανδρίου.

Τα μέλη της χορωδίας, είχαν την ευκαιρία στο μαγευτικό περιβάλλον του Θεάτρου Ρεματιάς Χαλανδρίου, να παρουσιάσουν έργα Ελλήνων συνθετών, όπως του Νίκου Γκάτσου και του Μίκη Θεοδωράκη, υπό τη διεύθυνση του Μουσικού Κωνσταντίνου Κοτσορώνη και την συνοδεία στο πιάνο της Χρύσας Τσατσαρού.

Η παρουσία όλων των χορωδιών ικανοποίησε τους θεατές, οι οποίοι εξήραν τη διάθεση για δημιουργία των μελών.

Στην αποστολή ήταν επικεφαλής, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή ο Δημήτρης Πελεκούδας, Βοηθός Δημάρχου, δημοτικός σύμβουλος, και μέλος Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ.
Η Αγγελική Ψαρρού Διευθύντρια του ΚΟΔΗΠ, μαζί με άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες είχαν την φροντίδα της ομαλής μετάβασης κι επιστροφής της αποστολής.

Η συγκεκριμένη δράση μελών του ΚΑΠΗ ήταν η πρώτη εκτός της Πάτρας από το 2020 (λόγω της πανδημίας του covid υπήρχε περιορισμός), κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες.

Στο 5ο Φεστιβάλ Χορωδιών Τρίτης Ηλικίας μέλη της χορωδίας των ΚΑΠΗ του ΚΟΔΗΠ του Δ.Πατρέων Στο 5ο Φεστιβάλ Χορωδιών Τρίτης Ηλικίας μέλη της χορωδίας των ΚΑΠΗ του ΚΟΔΗΠ του Δ.Πατρέων Στο 5ο Φεστιβάλ Χορωδιών Τρίτης Ηλικίας μέλη της χορωδίας των ΚΑΠΗ του ΚΟΔΗΠ του Δ.Πατρέων


Πηγή