Μαρίνα Πάτρας: Ας γίνει τουλάχιστον άμεσα η αρχή! (pics)

Τελικά θα γίνει κάτι με την Μαρίνα της Πάτρας;

Θα μπορέσουν τουλάχιστον να προχωρήσουν οι εργασίες στις τρεις ξύλινες εξέδρες που δεν είναι πλωτές και που σύμφωνα με τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το θέμα και περιμένουν να ζήσουν από την Μαρίνα, βγάζοντας ένα μεροκάματο, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά ένα ποσό που δεν θα ξεπερνάει τα 40 με 50.000 ευρώ;

Για τις άλλες τρεις τις πλωτές βλέπουμε, από τη στιγμή που ο διαγωνισμός ακόμα δεν έχει ανάδοχο και δεν είναι σίγουρο αν χρειαστεί η διαδικασία να ξεκινήσει ξανά από την αρχή. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η εικόνα της Μαρίνας στην Πάτρα θα πρέπει να αλλάξει.

Άμεσα και όχι περιμένοντας το επόμενο καλοκαίρι. Ας αλλάξει αυτή η εικόνα με τα σαπισμένα και βυθισμένα ξύλα που βρίσκονται εκεί και πάμε ύστερα στα πιο ουσιαστικά και πρακτικά ζητήματα που αφορούν την διέλευση των σκαφών και τις θέσεις που δεν υπάρχουν πια για τα διερχόμενα σκάφη.

Γιατί η εικόνα της Μαρίνας κλείνοντας δύο χρόνια όπου τα πάντα έχουν καταστραφεί, δεν αντέχεται άλλο. Κι είναι σίγουρο ότι θα μετρήσει το όλο θέμα στις εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο Οκτώβριο.

(Οι φωτογραφίες είναι του Κωνσταντίνου Κάλλη).

Μαρίνα Πάτρας: Ας γίνει τουλάχιστον άμεσα η αρχή! (pics)


Πηγή