Πάτρα: Ποια δημοτικά ποδοσφαιρικά γήπεδα έχουν θέμα με την αδειοδότηση τους

Δυο δημοτικά γήπεδα της Πάτρας αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την αδειοδότηση τους και δύσκολα θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν άδεια από την Περιφέρεια.

Τα γήπεδα αυτά είναι της Παραλίας και του Ρίου. Το πρώτο λειτουργεί παράνομα εδώ και χρόνια και αυτή τη φορά αν δεν αλλάξει κάτι, δεν θα του δοθεί η απαιτούμενη άδεια. Το όλο θέμα το έχει αναλάβει ο δήμος για να το διευθετήσει, χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι έως τώρα επί της ουσίας.

Το άλλο το γήπεδο που δεν πρόκειται να πάρει άδεια είναι αυτό του Ρίου το οποίο εδώ και πάνω από έναν μήνα παραμένει κλειστό, μετά από καταγγελία που έγινε από πολίτη.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή όλα τα υπόλοιπα δημοτικά γήπεδα είναι εντάξει, έχουν άδεια από το 2018 έως το 2024 και δεν θα υπάρξει πρόβλημα – σύμφωνα πάντα με τη δημοτική αρχή – για την αδειοδότηση τους.

Ωστόσο, όλα θα φανούν στην πράξη αφού υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες για τα γήπεδα των Ροϊτίκων, του Λαδόπουλου, αλλά και του Σαραβαλίου που θα πρέπει να διευθετηθούν

Θυμίζουμε ότι τα γήπεδα των Βραχνεΐκων, των Ζαρουχλεΐκων και του Ρίου, χρειάζονται αλλαγή στον αγωνιστικό τους χώρο και θα κλείσουν για να γίνουν οι ανάλογες εργασίες.

Από εκεί και πέρα κλειστό παραμένει επίσης το δημοτικό γήπεδο του Πετρωτού για το οποίο γίνονται προσπάθειες από τον δήμο προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα και να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις και να ανοίξει.


Πηγή