Οι κατσαρίδες βολτάρουν στο κέντρο της Πάτρας – Ανέβηκαν και στη στοά του θεάτρου

«Είδαμε κάτι κατσαρίδες να κάνουν βόλτες στην πλατεία Γεωργίου και στα σκαλιά του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων. Γράψτε κάτι…».

Αναγνώστης του patrasevents.gr αναφέρει ότι οι κατσαρίδες στην καρδιά της Πάτρας έχουν πληθύνει και δεν υπάρχουν μόνο κάτω από τους πίδακες νερού που έχουν μετατραπεί σε εστίες σκουπιδιών, αλλά και σε άλλα σημεία της πλατείας.

Ένα από αυτά είναι και η στοά του Δημοτικού Θέατρου που ως γνωστόν είναι σε κακή κατάσταση, με συνθήματα, σκουπίδια και ένα σκηνικό που μόνο το πολιτιστικό αυτό στολίδι της πόλης δεν αναδεικνύει.

Και έτσι μαζί με αυτά έφτασαν και οι κατσαρίδες. Στη πραγματικότητα οι κατσαρίδες δεν υπάρχουν μόνο στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, αλλά σε δεκάδες ακόμα σημεία του ιστορικού της κέντρου, σε πεζόδρομους και κοινόχρηστους χώρους.

Είναι επόμενο από τη στιγμή που υπάρχουν τόσες εστίες από σκουπίδια, χόρτα και άχρηστα αντικείμενα έξω από τους κάδους, ενώ είναι άγνωστο πόσο καιρό έχουν να καθαριστούν οι υπόνομοι της Πάτρας.

Απαιτείται άμεσα με γενική απεντόμωση σε όλο το κέντρο της Πάτρας. Γιατί θα μας φάνε οι κατσαρίδες, τα ποντίκια και τα φίδια που έχουν κάνει την εμφάνιση τους ακόμα και σε κεντρικά σημεία της πόλης.


Πηγή