21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους: Μετράμε αντίστροφα…

Εκπνέει σε 11 ημέρες, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων των μαθητών των σχολείων της Ηλείας, για την συμμετοχή τους στις Κριτικές Επιτροπές και τα κινηματογραφικά εργαστήρια του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και της 18ης Camera Zizanio, που πραγματοποιούνται από την 1η ως τις 8 Δεκεμβρίου στον Πύργο και την Αμαλιάδα.

Η δημόσια κλήρωση θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου, στα γραφεία του Φεστιβάλ, στο Μικρό Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε Ηλείας, από εκπαιδευτικούς, παρουσία μαθητών και εθελοντών του Φεστιβάλ, μέσα από την ηλεκτρονική φόρμουλα που έχει δημιουργήσει και ευγενικά παραχωρήσει στο Φεστιβάλ, ο Αριστείδης Γιαννόπουλος, σύμβουλος Πληροφορικής.

Η κλήρωση θα γίνει ανάμεσα στις αιτήσεις που θα υποβάλλουν οι μαθητές για την συμμετοχή τους στις δράσεις της διοργάνωσης και συγκεκριμένα στην Κριτική Επιτροπή 18ης Camera Zizanio (Ευρωπαϊκό τμήμα), Κριτική Επιτροπή 18ης Camera Zizanio (Ελληνικό τμήμα), Κινηματογραφικά Εργαστήρια, εργαστήριο φωτογραφίας, συντακτική επιτροπή Zizanio News, Κριτική Επιτροπή μυθοπλασίας και animation, Κριτική Επιτροπή Kids ant Docs.

Το αποτέλεσμά της θα γνωστοποιηθεί στον τοπικό τύπο, ενώ το σχετικό πρακτικό θα σταλεί στις διευθύνσεις Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης.

Όσα από τα παιδιά που θα κληρωθούν, δεν προσέλθουν ή για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσουν τελικά να συμμετέχουν, οι θέσεις τους θα καλυφθούν από τους αναπληρωματικούς που επίσης θα κληρωθούν.


Πηγή