Ηρακλής Φάμελος: «Γνήσια λαϊκή φωνή»

Γεννημένος το Δεκέμβριο του 1987 στον Πύργο, ο Ηρακλής Φάμελος από μικρός έδειξε την ιδιαίτερη αγάπη του για τη μουσική και έκανε από νωρίς γνωστή την επιλογή του να ακολουθήσει αυτό το επαγγελματικό μονοπάτι. Έχοντας το μουσικό μικρόβιο μέσα του, ξεκίνησε να παίζει μπουζούκι από την ευαίσθητη ηλικία των 5 ετών. Πρώτος του δάσκαλος ήταν ο παππούς του, ο οποίος του δίδαξε πώς να παίζει σωστά μπουζούκι και στη συνέχεια ο πατέρας του, μιας και προερχόταν από οικογένεια με σημαντική ασχολία με το τραγούδι. Επαγγελματικά ξεκίνησε την ενασχόλησή του κατά τη διάρκεια των σχολικών του χρόνων και πιο συγκεκριμένα της Β’ Λυκείου.

Η συνέχεια της πορείας του αποδείχθηκε ακόμα καλύτερη, αφού είχε την ευτυχία να εργαστεί με μεγάλη επιτυχία σε αρκετά μαγαζιά εντός και εκτός νομού. Μεγάλο μερίδιο στην ολοένα και μεγαλύτερη αναγνώριση από τον κόσμο, αποτέλεσε το επιχειρηματικό σχέδιο αυτού και ορισμένων φίλων του, οι οποίοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν από κοινού το «Τετράστιχο Live Theater» στον Πύργο, το οποίο στα πέντε χρόνια που λειτούργησε μεσουράνησε στη βραδινή ζωή της πόλης και πρόσφερε απλόχερα διασκέδαση στον κόσμο.

Έχοντας ξεχωρίσει με τη μοναδική λαϊκή φωνή του και για το δεξιοτεχνικό του παίξιμο στο μπουζούκι, ο Ηρακλής Φάμελος δήλωσε πριν λίγο καιρό συμμετοχή στο δημοφιλές τηλεοπτικό talent show «The Voice», από το οποίο πέρασε με επιτυχία από τα Blind Auditions, αφού μάγεψε με την υπέροχη φωνή του τους διάσημους κριτές του παιχνιδιού. Πλέον συνεχίζει στο δεύτερο στάδιο του παιχνιδιού, με όνειρό του να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.


Πηγή