Κέρκυρα: Πρόταση μομφής κατά του Συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ Τ. Τόμπρου κατέθεσε η Ό. Καρδακάρη.

Κοινωνία Κέρκυρα: Πρόταση μομφής κατά του Συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ Τ. Τόμπρου κατέθεσε η Ό. Καρδακάρη.

Πρόταση μομφής κατά του Συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας Τάσου Τόμπρου κατέθεσε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας Όλγα Καρδακάρη.

Συγκεκριμένα στην πρόταση μομφής η κ. Καρδακάρη αντιδρά στο γεγονός ότι μετά την πρόσφατη παραίτηση της κ. Αλεξάνδρας Μεταλληνού από μέλος της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τόμπρος αντικατέστηκε την θέση της με τον κ. Μαγκαντάνη και όχι με την ίδια ως όφειλε σύμφωνα με το καταστατικό, όπως υποστηρίζει.

Η πρόταση έχει ως εξής: «Στη συνεδρίαση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, ο Συντονιστής Τάσος Τόμπρος αντικατέστηκε την παραιτηθείσα από τη Ν.Ε Αλεξάνδρα Μεταλληνού με τον Γιάννη Μαγκαντάνη και όχι με εμένα σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης όπως όφειλε σύμφωνα με το καταστατικό.

Όταν τον ρώτησα γιατί δε σέβεται και δεν εφαρμόζει το καταστατικό, μου απάντησε ότι δε με βλέπει συχνά εμένα και γι αυτό θα βάλει τον κ. Μαγκαντάνη.

Εγώ λόγω των συνδικαλιστικών υποχρεώσεων ως εκλεγμένο μέλος της ΟΣΕΑΔΕ της Ομοσπονδίας των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων απουσιάζω αρκετές ημέρες το μήνα από την Κέρκυρα και δεν μπορώ πάντα να παρευρίσκομαι στις συνεδριάσεις. Στην ουσία με διαγράφει από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ αδικαιολόγητα και αυθαίρετα.

Δεν μπορεί ο Συντονιστής της Ν.Ε Τάσος Τόμπρος να παρακάμπτει τις εκλογές και το καταστατικό και να” διορίζει” όποιον του αρέσει φτιάχνοντας μία ομάδα δική του.

Γι’ αυτό το λόγο δεν μπορεί και δεν νομιμοποιείται να παραμένει συντονιστής και να διαλύει το ΣΥΡΙΖΑ».


Πηγή