Πάτρα: Βρέθηκε ο ληστής 85χρονης σχεδόν δύο χρόνια μετά – Την είχε χτυπήσει

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ληστεία που είχε διαπραχθεί πριν από δυο χρόνια στην Πάτρα.
Δράστης της ληστείας είναι ένας 35χρονος ημεδαπός, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, από την έρευνα των αστυνομικών, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας.
Ειδικότερα, ο 35χρονος το μεσημέρι της 27/11/2016, μετέβη σε οικία 85χρονης ημεδαπής στην Πάτρα και με το πρόσχημα της συντήρησης εισήλθε μέσα στο σπίτι, όπου ασκώντας της σωματική βία, της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, βιβλιάρια καταθέσεων, μια κάρτα ανάληψης χρημάτων και την ταυτότητά της.
Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και αξιοποιήθηκαν από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 35χρονου.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    17 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα