Συγχαρητήρια επιστολή ΝΟΔΕ Κέρκυρας στον συνδυασμό Ενιαία Προοπτική- Γιατροί της Κέρκυρας.

Κοινωνία Συγχαρητήρια επιστολή ΝΟΔΕ Κέρκυρας στον συνδυασμό Ενιαία Προοπτική- Γιατροί της Κέρκυρας.

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε η ΝΟΔΕ ΝΔ Κέρκυρας στον συνδυασμό που βγήκε πρώτος στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΝΟΔΕ Κέρκυρας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τον συνδυασμό «ΕΝΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ – ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ», ο οποίος κατήγαγε λαμπρή νίκη στις χθεσινές εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, λαμβάνοντας απόλυτη πλειοψηφία 6 εδρών στο Διοικητικό Συμβούλιο, έναντι μάλιστα 2 εδρών που έλαβε η απερχόμενη Διοίκηση.

Η ΝΟΔΕ Κέρκυρας στήριξε την προσπάθεια του συνδυασμού «ΕΝΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ – ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» από την πρώτη στιγμή, πιστεύοντας στις δυνατότητες του, και έχοντας απόλυτη πίστη ότι η ενότητα και οι κοινοί στόχοι, σε μια εποχή που ο Ιατρικός Σύλλογος μπορεί παίξει έναν πρωτεύοντα ρόλο, θα έφερναν ένα λαμπρό αποτέλεσμα, όπως και συνέβη.

Θέλουμε ολόψυχα να ευχηθούμε και στους εκλεγέντες στο ΔΣ, και στους εκλεγέντες στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, και στους εκλεγέντες στην Εξελεγκτική Επιτροπή, και στα εκλεγέντα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου, συγχαρητήρια και καλό έργο. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και όλους όσους συμμετείχαν στον συνδυασμό, αλλά δεν κατάφεραν να εκλεγούν».


Πηγή