Κ. Νικολούζος: «Δεν περίμενα να δεχτώ τόσο μίσος. Το τελευταίο τραγούδι όμως θα είναι ευχάριστο».

Δήμος Κέρκυρας Κ. Νικολούζος: «Δεν περίμενα να δεχτώ τόσο μίσος. Το τελευταίο τραγούδι όμως θα είναι ευχάριστο».

«Δέχομαι απειλές και σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία» αποκάλυψε κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Πέμπτης ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος.

Λίγη ώρα αργότερα μιλώντας στην εκπομπή «ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ» του Corfutv σε μια εκ βαθέων συζήτηση, μίλησε για πρώτη φορά για όλα αυτά τα συναισθήματα που τον έχουν κατακλύσει τους τελευταίους δύσκολους μήνες της δημαρχιακής του θητείας, όταν υπήρξε σε έξαρση το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Στο ερώτημα πως αισθάνεται που δέχεται όλη αυτή την κριτική, δεν κρύφτηκε και μίλησε με ειλικρίνεια «Δεν περίμενα ότι η κοινωνία που με είχε αγκαλιάσει τόσο πολύ προεκλογικά, να βρεθεί με αυτόν ον τρόπο εναντίον μου. Ευτυχώς όχι όλοι. Νιώθω όμως απογοήτευση και πικρία για το μίσος που δέχτηκα από κάποιους».

Και αμέσως μετά συνέχισε λέγοντας με αποφασιστικότητα ότι: «Δεν εγκαταλείπω θα συνεχίσω μέχρι να τελειώσει η θητεία μου με την ίδια αισιοδοξία και με την ίδια αποφασιστικότητα γιατί οφείλω να δώσω και να δρομολογήσω λύσεις σε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα, όπως είναι η διαχείριση των απορριμμάτων» και τόνισε ότι «πιστεύω ότι το τελευταίο τραγούδι θα είναι ευχάριστο».

Στο ερώτημα αν θα άλλαζε κάτι, τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια στο θέμα των απορριμμάτων είπε ότι «Δεν ξέρω αν θα άλλαζα κάτι, ξέρω όμως ότι θα είχα αντιμετωπίσει διαφορετικά το πρόβλημα. Μπορούσαν να γίνουν 8 με 10 μήνες πιο μπροστά οι μελέτες για τη μονάδα επεξεργασίας, δηλαδή για το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης, θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερη διαχείριση του στόλου αλλά και να παίρναμε 8μηνιτες».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «Ένας δήμαρχος ασχολείται με πολλά πράγματα και έτσι βασίζεσαι σε ανθρώπους και στις υπηρεσίες του».

Ήταν όμως και αποκαλυπτικός όταν η συζήτηση έφθασε στην Λευκίμμη: «Θέλω να ξεκαθαρίσουμε ότι η υπόθεση Λευκίμμη, δεν ήταν δίκη μου επιλογή αλλά της Κεντρικής πολιτικής. Εγώ το περασμένο χειμώνα είχα δηλώσει ότι η Λευκίμμη δεν θα λειτουργήσει και μάλιστα δέχτηκα σκληρή κρητική από κεντρικά στελέχη τα οποία υποστήριζαν ότι ήταν δημόσιο έργο δεν έπρεπε να κάνω πίσω».


Πηγή