Κέρκυρα: Υπόθεση θρίλερ, η δολοφονία του 63χρονου στα Δραγωτινά.

Αστυνομικό ρεπορτάζ Κέρκυρα: Υπόθεση θρίλερ, η δολοφονία του 63χρονου στα Δραγωτινά.

Τις τελευταίες κινήσεις του 63χρονου εξετάζουν οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας με στόχο να έρθουν ακόμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας που συγκλόνισε την τοπική κυρίως κοινωνία στην περιοχή Δραγωτινών.

Οι κάτοικοι της περιοχής παραμένουν συγκλονισμένοι με αυτή την εγκληματική ενεργεία και κυρίως για το γεγονός ότι ο 63χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ ξανά την Αστυνομία.

Υπενθυμίζουμε ότι χτες έγιναν γνωστά τα πρώτα στοιχεία από την Ιατροδικαστική Έκθεση, τα οποία επιβεβαίωσαν την εγκληματική ενέργεια, ενώ ως αιτία θανάτου είναι οι βαριές κακώσεις τραχήλου και θώρακα που προκλήθηκαν από κυνηγετικό όπλο. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η αρχική εξέταση επιβεβαιώνει ότι υπήρξαν δυο πυροβολισμοί, ένας στον τράχηλο αριστερά στα πλάγια του λαιμού και ένας δεξιά στον θώρακα στο ύψος της κλείδας – ώμου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις τελευταίες ημέρες έγιναν προσαγωγές ατόμων φερόμενοι ως ύποπτοι, χωρίς όμως ακόμα να γίνει καμία σύλληψη.

Σημειώνουμε ότι το θύμα είχε φύγει το πρωί της Κυριακής από το σπίτι του, δεν επέστρεψε και οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνιση του τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το πρωί της Δευτέρας πρωί πολίτης εντόπισε το πτώμα στην άκρη του δρόμου μεταξύ Δραγωτινών και Σπαρτερών και ενημέρωσε την Αστυνομία.


Πηγή