Λεχαινά: Μαύρισε η μπανιέρα – Χωρίς νερό για δέκα ώρες κάποιες περιοχές

Λασπόνερο έτρεχε από τις βρύσες κάποιων σπιτιών χθες το μεσημέρι στα Λεχαινά χωρίς κανένας να γνωρίζει τι είχε συμβεί.

Προχθές το μεσημέρι μια λάθος κίνηση εκσκαπτικού μηχανήματος του «Ηρακλή» που τοποθετούσε τις παροχές του βιολογικού στα Λεχαινά και ο αγωγός του δικτύου ύδρευσης έσπασε. Κάποιες περιοχές στα Λεχαινά έμειναν χωρίς νερό για περίπου δέκα ώρες. Η ζημιά αποκαταστάθηκε κάποιες ώρες αργότερα από τον «Ηρακλή», αλλά στο μεταξύ στον αγωγό είχαν περάσει χώματα που έφθασαν υπό την μορφή λάσπες στις βρύσες κάποιων σπιτιών.

Μαύρο νερό

Αρκετοί κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν για το λασπόνερο που έβγαινε για κάποια λεπτά από τις βρύσες τους. Ο κ. Δημήτρης Δημητρόπουλος, συνταξιούχος, που διαμένει με την οικογένειά του στις εργατικές κατοικίες έφθασε στο σπίτι του χθες το μεσημέρι και όταν επιχείρησε να κάνει μπάνιο, αντίκρισε μαύρο νερό στη μπανιέρα του.

Μαύρο νερό

Αρκετοί κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν για το λασπόνερο που έβγαινε για κάποια λεπτά από τις βρύσες τους. Ο κ. Δημήτρης Δημητρόπουλος, συνταξιούχος, που διαμένει με την οικογένειά του στις εργατικές κατοικίες έφθασε στο σπίτι του χθες το μεσημέρι και όταν επιχείρησε να κάνει μπάνιο, αντίκρυσε μαύρο νερό στη μπανιέρα του.

«Καταστράφηκε το πλυντήριό μας, ενώ τα ρούχα βγήκαν μαύρα. Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον ηλιακό θερμοσίφωνα με τόση λάσπη. Αυτό που συνέβη σήμερα με το μαύρο νερό, έχει συμβεί και άλλη φορά. Είμαι αγανακτισμένος!»

“Δεν είναι η πρώτη φορά που τρέχει μαύρο νερό από τις βρύσες μας” δηλώνει ο κ. Δημήτρης Δημητρόπουλος

«Έπεσε χώμα στο δίκτυο»

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Χρήστος Παλαιολόγος δήλωσε στην «Πατρίς»: «Προχθές με ενημέρωσε ο εργολάβος που κάνει τις παροχές του βιολογικού στα Λεχαινά, ότι από λάθος μηχάνημα έσπασε τον αγωγό ύδρευσης. Αποτέλεσμα ήταν να μείνουν για λίγες ώρες πολλές περιοχές της πόλης χωρίς νερό αλλά ο «Ηρακλής» αποκατέστησε την ζημιά όσο πιο γρήγορα γινόταν. Στο δίκτυο είχε πέσει χώμα και αυτός ήταν ο λόγος που σε κάποιες περιπτώσεις και για λίγα λεπτά εμφανίσθηκε λάσπη από τις βρύσες»


Πηγή