Λιατσής στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου: «Δεν υπάρχει θέμα για το Λιμενικό Ταμείο»  

Η μη ύπαρξη αναγκαιότητας συζήτησης για τα όσα έχουν υποστηριχθεί το τελευταίο διάστημα για την λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου τονίστηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο. Μια συνεδρίαση στην οποία καταγράφηκαν εντάσεις που όμως δεν επεκτάθηκαν αφού πρυτάνευσε η λογική…

Πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου, Σάκης Αντωνόπουλος, παρέδωσε τόσο στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου (σ.σ. χρέη εκτέλεσε εκτάκτως ο Γιώργος Ανδριόλας), όσο και στους επικεφαλής των παρατάξεων φακέλους με ενημερωτικό υλικό.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τον Τάκη Αντωνακόπουλο να παίρνει το λόγο ζητώντας ενημέρωση «για όλα αυτά που συμβαίνουν με το θέμα του ΔΛΤΠ. Το πρώτο που θέλω να απαντηθεί είναι αυτή η επικίνδυνη αρρυθμία που παρουσιάζεται στη σημερινή Δημοτική Αρχή, τι βάση έχει και τι θέση παίρνει ο δήμαρχος; Και μετά με ανησυχεί πολύ το εφιαλτικό σενάριο μην κλείσει το λιμάνι. Για όσα λέγονται εμείς είχαμε ασχοληθεί σχετικά και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και ερευνάται».

Από την πλευρά του ο κ. Λιατσής απάντησε λέγοντας ότι συζήτηση για το θέμα του ΔΛΤΠ δεν υπάρχει λόγος να γίνει υποστηρίζοντας ότι «Δεν είδα το ανάλογο ενδιαφέρον όταν χρειαζόμασταν την υπογραφή του Σπίρτζη για να έρθουν τα τουριστικά λεωφορεία στον Πύργο.

Διαβάστε περισσότερα στην «εφ. Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή