Ν.Φιγαλεία: Επαναλειτουργία του δημοτικού παιδικού σταθμού μετά από 3 χρόνια

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου για την έναρξη της νέας σχολικής σεζόν και πιο συγκεκριμένα την επαναλειτουργία του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Νέας Φιγαλείας του οποίου η λειτουργία είχε ανασταλεί το 2015 για διάφορους λόγους.

Στο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου όπου και λειτουργούσε μέχρι τότε, φιλοξενούνται 15 μικροί μαθητές ενώ το έργο της δασκάλας θα συνδράμουν και εργαζόμενοι της Δ.Ε Φιγαλείας.


Στο μυστήριο του αγιασμού, το παρών έδωσαν ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Φάμελος, ο αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος για τη ορθή λειτουργία του σταθμού Γρηγόρης Γρηγορόπουλος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Βηλαράς, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Φιγαλείας Ολυμπία Κατσάμπουλα, ο ιερέας της περιοχής π.Αναστάσιος καθώς και πολλοί γονείς.
Από την πλευρά του ο κ.Φάμελος μαζί με τον κ.Γρηγορόπουλο καθώς και την Πρόεδρο της ΤΚ κα.Κατσάμπουλα, αναφέρθηκαν στον αγώνα που έδωσαν εργαζόμενοι της Δ.Ε Φιγαλείας με στόχο το κτήριο να ετοιμαστεί το συντομότερο δυνατό.

Πιο, συγκεκριμένα ευχαριστούν θερμά και δημόσια τους Ιωάννα Τσούτα – Κλεοπάτρα Κατσιώλη και Γρηγόρη Γλούμη εργαζόμενους στη ΔΕ Φιγαλείας για την προετοιμασία και καθαρισμό του χώρου και του κτηρίου καθώς επίσης και το Θάνο Χουλιάρα εργαζόμενο του Δασαρχείου Ολυμπίας για τον καθαρισμό και αποψίλωση κλαδιών και δέντρων στο δασάκι περιμετρικά της σχολικής εγκατάστασης του Γυμνασίου – Λυκείου.

Τέλος, ευχαριστούν θερμά και όλους τους εθελοντές γονείς που βοήθησαν στην γρήγορη αποκατάσταση του κτηρίου και την επαναλειτουργία του παιδικού σταθμού.

Πηγή: ΦιγαλείαNEWS24


Πηγή