Ναύπακτος: Μπαράζ εμπρησμών σε ιδιοκτησίες οικογένειας στην περιοχή της Σκάλας

Παρά το ανθρωποκυνηγητό που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ο 26χρονος δράστης δεν έχει εντοπιστεί από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος

Μπαράζ εμπρησμών στις ιδιοκτησίες της ίδιας οικογένειας αναστάτωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής την περιοχή της Σκάλας στη Ναυπακτία, με τις υποψίες να στρέφονται σε ένα νεαρό που είχε διαπληκτιστεί με μέλη της την περασμένη Τρίτη και είχε πυροβολήσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν!

Παρά το ανθρωποκυνηγητό που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ο 26χρονος δράστης δεν έχει εντοπιστεί από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Έτσι, θεωρείται βασικός ύποπτος για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύο κτηνοτροφικές μονάδες, αλλά και για τους βανδαλισμούς που ακολούθησαν σε τρία αυτοκίνητα. Όλα ανήκουν στην οικογένεια των δυο ανδρών ηλικίας 49 και 53 χρόνων οι οποίοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 26χρονου συνεχίζονται, με τις κατηγορίες για εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας να προστίθενται στην ογκώδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παραβάσεις του νόμου περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η οποία έχει ήδη διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

npress.gr


Πηγή