Ναύπακτος: «Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, ένας καταπληκτικός πατέρας» (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν οι συνάδελφοι του Σπύρου Μακρυγένη από το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Πατέρας δύο παιδιών, ηλικίας 9 και 5 ετών, ο άτυχος οδηγός του ΕΚΑΒ βρήκε τραγικό θάνατο χθες το βράδυ στις 22:00, στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου.

Επέστρεφε από την βάρδιά του για να πάρει τα παιδιά που τα κρατούσε η μητέρα του. Η σύζυγός του, επίσης υπάλληλος του ΕΚΑΒ στο τηλεφωνικό κέντρο, δούλευε εκείνη την ώρα, όταν έλαβε την μοιραία κλήση.

«Ήταν ένα απίστευτα καλό παιδί. Μας γέμιζε χαμόγελο κάθε φορά», μας είπε συνάδελφός του. «Μας μιλούσε συνεχώς για τα παιδιά του. Ήταν ένας αφοσιωμένος και καλός πατέρας. Είναι απίστευτα τραγικό αυτό που συνέβει στον Σπύρο»

Ο Σπύρος συνήθιζε να κάνει διπλοβάρδιες για να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα του παιδιά. Έτσι έγινε και χθες, αλλά δυστυχώς, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Χθες στη Ναύπακτο έβρεχε όλη μέρα και πιθανότατα ήταν η ολισθηρότητα του δρόμου ήταν η αιτία που γλίστρησε η μηχανή του και βρέθηκε στο απέναντι ρεύμα.

Στον συγκεκριμένο δρόμο γίνονται κάθε χρόνο θανατηφόρα ατυχήματα, χωρίς δυστυχώς να υπάρχει καμία μέριμνα από την πολιτεία για την κατάσταση.

npress.gr


Πηγή