Νέα Φιγαλεία: Έτοιμος για επαναλειτουργία ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός

Όλα έτοιμα για την επαναλειτουργία του Παιδικού Σταθμού Νέας Φιγαλείας αναφέρουν πηγές της δημοτικής αρχής του Δήμου Ζαχάρως – Φιγαλείας

Μάλιστα είναι θέμα ημερών να ξεκινήσει και πάλι τη λειτουργία του ο παιδικός σταθμός που είχε κλείσει το 2015 σε κλίμα μεγάλων αντιδράσεων από τους κατοίκους της Νέας Φιγαλείας και όμορων οικισμών. Ωστόσο, εν έτη 2018 και μετά από απόφαση του ΔΣ πριν από ένα μήνα για την επαναλειτουργία του παιδικού σταθμού αφού ξεπεράστηκαν τα τεχνικά προβλήματα ως προς την λειτουργία του, αυτός πρόκειται να ανοίξει και πάλι και να υποδεχθεί τους μικρούς μαθητές τις επόμενες μέρες.

Μάλιστα με απόφαση Δημάρχου Ζαχάρως – Φιγαλείας υπεύθυνος για τη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού Νέας Φιγαλείας ορίστηκε ο εντεταλμένος σύμβουλος(αντιδήμαρχος επί τιμή) Δ.Ε Φιγαλείας Γρηγόρης Γρηγορόπουλος. Ο σταθμός θα φιλοξενηθεί προσωρινά στο χώρο που προ-υπήρχε στο Γυμνάσιο-Λύκειο της πόλης μέχρι και τις 31.12.2018 όπως αναφέρει σε απόφασή του το ΔΣ του δήμου. Αναμένεται να φιλοξενήσει πάνω από 12 παιδιά ενώ και η δασκάλα έχει ήδη προσληφθεί. Από τη μεριά της, η Δ.Ε Φιγαλείας και ο κ.Γρηγορόπουλος εργάζονται καθημερινά με στόχο να ανοίξει ο σταθμός τις επόμενες μέρες.

ΠΗΓΗ: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24


Πηγή