Πάτρα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Νεκτάριου Φαρμάκη

Στην Πάτρα θα βρεθεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολυούχο της πόλης Απόστολο Ανδρέα.

Παράλληλα θα δώσει το παρών και στην πολιτική εκδήλωση στήριξης του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη.
Στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ στο "Royal Theater", oμιλητής θα είναι ο κ. Φαρμάκης με θέμα "Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την επoμένη μέρα".

Πάτρα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Νεκτάριου Φαρμάκη Πάτρα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Νεκτάριου Φαρμάκη

"Σας περιμένω εκεί, για να αρχίσουμε μαζί την πορεία προς μια νέα Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Την Πέμπτη αρχίζει η πορεία προς τη νίκη!
Θα κερδίσουμε!" αναφέρει η ανακοίνωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη.

Η πρόσκληση

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μας Νεκτάριος Φαρμάκης θα είναι κεντρικός ομιλητής με θέμα " η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την επόμενη μέρα"την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 8 το βράδυ.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο ROYAL PATRAS (παλιό Πτωχοκομείο) θα είναι παρών ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης που θα χαιρετήσει την εκδήλωση, καθώς και ο Γραμ. Πολιτικής Επιτροπής κ.Λευτέρης Αυγενάκης.

Την εκδήλωση διοργανώνουν οι τρεις ΝΟΔΕ της Ν.Δ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐας Ηλείας Αιτωλοκαρνανίας).

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΝΟΔΕ ΑΧΑΪΑΣ, ΗΛΕΙΑΣ, ΑΙΤΩΛ/ΙΑΣ


Πηγή