Το όνειρο του μικρού Έκτορα – Χρώματα και σκίτσα στον Παιδικό Σταθμό Βαρθολομιού

Δεν κρύβει τη χαρά του ο μικρός Έκτορας για την εικόνα του Παιδικού Σταθμού

Ο κόσμος των παιδιών είναι γεμάτος πολύχρωμα όνειρα. Και είναι πολύ ευτυχισμένο ένα παιδί όταν δει το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα και να το μοιράζεται και με άλλα παιδιά.

Το όνειρο του μικρού Έκτορα Μαρκέτου από το Βαρθολομιό ήταν να δει τον Παιδικό Σταθμό του χωριού του με πολλά χρώματα και με σκίτσα που έχει αγαπήσει, όπως η Πέπα το γουρουνάκι.

Άλλαξε όψη ο Παιδικός σταθμός

Με αυτά τα χρώματα και σχέδια ήθελε να δει το κτίριο και τις αίθουσες του Παιδικού Σταθμού Βαρθμολομιού όπου εκεί περνούσε μαζί με τους συμμαθητές του αρκετές ώρες καθημερινά.

Ο Έκτορας ενημέρωσε τους γονείς του και εκείνοι με την σειρά τους ενημέρωσαν την προισταμένη του Παιδικού Σταθμού καθώς και τον αντιδήμαρχο κ. Σάκη Γεωργόπουλο.

Η ιδέα του μικρού παιδιού άρεσε και φυσικά ρωτήθηκαν και τα άλλα παιδιά και οι γονείς τους για τον αν συμφωνούν. Όταν άναψε το πράσινο φώς ανέλαβε δράση ο καλλιτέχνης, Γρηγόρης Πατσός, ο οποίος κατάγεται επίσης από το Βαρθολομιό και έκανε τα σκίτσα και τα graffiti.

Ο καλλιτέχνης Γρηγόρης Πατσός που ανέλαβε το έργο

Τα έξοδα ανέλαβε η οικογένεια του Έκτορα και τα χρώματα διατέθηκαν από τον αντιδήμαρχο. Σε λίγες μέρες ο Παιδικός Σταθμός είχε αλλάξει όψη μέσα έξω. Χρώματα χαρούμενα και «ζωντανά» σκίτσα κάνουν πλέον καθημερινά παρέα στα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Βαρθολομιού. Επιπλέον στρώθηκε τάπητας στη βεράντα και τοποθετήθηκαν επιπλέον προστατευτικά κάγκελα.


Πηγή