3ο Family’s Day για Δύμη με επιτυχία και με συμμετοχή Προμηθέα


Η Δύμη διοργάνωσε και φέτος λίγο πριν τις Γιορτές το Family’s Day, την εκδήλωση για τα τμήματα υποδομής της και η εν λόγω γιορτή τείνει σε θεσμό, αφού πραγματοποιήθηκε για 3η σεζόν.

Οι μικροί αθλητές των «μπλε» με προσκεκλημένη ομάδα τα τμήματα υποδομής του Προμηθέα Πατρών, αλλά και οι γονείς των παιδιών πέρασαν όμορφα το Σάββατο που μας πέρασε και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Κάτω Αχαϊας γέμισε από φωνές, χαμόγελα και ενθουσιασμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Δύμης ΄07 για την εκδήλωση:

«Η καθιερωμένη ετήσια αθλητική γιορτή, γεμάτη διασκέδαση και ψυχαγωγία, έλαβε χώρα στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κ.Αχαΐας το Σάββατο πρωί.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές των τμημάτων υποδομής του ΑΟ ΔΥΜΗΣ και της προσκεκλημένης ομάδας του ΠΡΟΜΗΘΕΑ, παρουσία πολλών γονέων, με τους προπονητές, μέλη και την διοίκηση του Α.Ο. ΔΥΜΗΣ 07, καθώς και τον υπεύθυνο προπονητή του ΠΡΟΜΗΘΕΑ Κο Λουκόπουλο, όλοι μαζί πέρασαν πολύ όμορφα στις 4 γραμμές του γηπέδου. Προμηθείς και οι Δυμαίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στα διαγωνιστικά παιχνίδια, σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με νικητή το μπάσκετ και τις χαρούμενες στιγμές για μικρούς και μεγάλους. Ακολούθησε το καθιερωμένο οικογενειακό μπουφέ που το επιμελήθηκαν μητέρες των μικρών αθλητών.

Τέλος ανταλλάξαμε τα ρόδια και τις ευχές για τις γιορτές που έρχονται, βγάζοντας την εθιμοτυπική φωτογραφία της αθλητικής μας οικογένειας! Ευχαριστούμε πολύ τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ για την μεγάλη συμμετοχή. Επίσης ευχαριστούμε για την βοήθεια και την αμέριστη συμμετοχή των γονέων, τόσο στα προγραμματισμένα παιχνίδια όσο και στο τραπέζι και την συλλογή τροφίμων για το Φιλοπτώχο της Ενορίας μας.

Ευχόμαστε Καλές Γιορτές με υγεία χαρά σε όλες τις οικογένειες! Χρόνια πολλά!»

Δείτε φωτογραφίες από την γιορτή των υποδομών της Δύμης:


Πηγή