Αχαΐα: Ψάχνουν την ταυτότητα της σορού που βρέθηκε στα Νιφορέικα

Μυστήριο καλύπτει ακόμα το θέμα της σορού του άγνωστου άνδρα που βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην θαλάσσια περιοχή των Νιφορεΐκων Αχαΐας.

Μέχρι ώρας οι αρχές δεν έχουν βγάλει μία άκρη σχετικά με την ταυτότητα του άγνωστου αυτού άνδρα, στρέφοντας πλέον τις έρευνες τους στη σήμανση και σε αναφορές εξαφάνισης προσώπων.

Η νεκροψία – νεκροτομή που έγινε, πάντως, δεν έδειξε ύποπτα σημάδια ή κακώσεις στο σώμα του νεκρού άνδρα. Τα χαρακτηριστικά της σωρού (αν και εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη μέσα στη θάλασσα), δείχνουν ότι ο άνδρας ήταν γύρω στα 30 με 35, ύψους 1.80, κανονικής διάπλασης, χωρίς μαλλιά, ενώ σύμφωνα με τις αρχές φορούσε σκούρα μπλούζα, σκούρο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

Θα πρέπει να αναφέρουμε εδώ ότι πάνω του δεν βρέθηκε κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα του νεκρού, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η σορός ήταν στην θάλασσα για διάστημα τουλάχιστον 24 ωρών.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Πάτρας. Αξίζει να επισημάνουμε ότι για την ώρα οι αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και δεν αποκλείουν ακόμα και αυτό της αυτοκτονίας.


Πηγή